Uitnodiging inloopbijeenkomst Dorpsplein Mierlo-Hout

We werken hard aan de vernieuwing van de kern van Mierlo-Hout. Een project dat ons, maar zeker ook u aan het hart gaat. Dat blijkt uit de goede gesprekken die we afgelopen periode met veel mensen hebben gehad. Deze gesprekken hebben ons geholpen om tot een nieuw bestemmingsplan te komen. Dit plan ligt nu ter inzage bij gemeente Helmond.
We hopen dat we binnenkort samen aan de slag kunnen gaan met het nieuwe Dorpsplein: Dé plek in Mierlo-Hout waar mensen met en zonder zorgvraag samen leven.

We wensen u mooie feestdagen en we hopen u weer te spreken in het nieuwe jaar. Op 24 januari zetten we tussen 18.30 en 20.00 uur de deuren van de Kapel van Savant Alphonsus weer voor u open. We vertellen u dan graag meer over de plannen en de stand van zaken van Dorpsplein Mierlo-Hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.