Bestemmingsplan: Stand van zaken

Nadat de Raad van State in de zomer van 2023 het bestemmingsplan afkeurde, hebben we niet stil gezeten. De bezwaren zijn goed bekeken en direct werden er aanpassingen gedaan die betrekking hebben op de bezwaren. Zo werd besloten geen kantoorfunctie toe te voegen aan het plan en om de zorg en reguliere woningen goed te verdelen. Zie dit bericht.

De voorgestelde aanpassingen zijn op 5 oktober voorgelegd aan omwonenden en bezwaarmakers, waarna de daar opgehaald input ook in het plan werd verwerkt. Wat de aanpassingen waren kunt u lezen in een vorig bericht op deze site.

Eind december 2023 is het plan naar burgemeester en wethouders gegaan, waarna het ter inzage lag en men zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kon indienen. De termijn voor het indienen van zienswijzen is inmiddels verstreken.

De gemeenteraad beslist 23 mei 2024 over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Eén antwoord op “Bestemmingsplan: Stand van zaken”

  1. jammer dat dit mooie plan door bezwaarmakers wordt vertraagd.
    Als geboren Houtse zag ik me al oud worden op deze plek, waar ik oo school zat, mijn communie deed en mijn jeugdjaren heb doorgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.